.: Dětský letní tábor s koňmi 2024

Dětský letní tábor s environmentální výchovou přirozenou cestou. Hry s koňmi, ochrana přírody, krásné prostředí a spousta legrace!

Vhodné pro děti od 6 do 16 let, pro samostatné děti po uvážení rodičů od 5 let (například v doprovodu se starším sourozencem).  Vhodné pro začátečníky i pokročilé, malé i velké děti.

Kapacita turnusů: max. 20 dětí (tato malá kapacita umožňuje individuální přístup). Minimální počet dětí pro otevření turnusu je 10 dětí.

Přihláška a informace (věnujte jim prosím zvýšenou pozornost!!!):

Přihlášky pro rok 2024 ke stažení [.doc]

DŮLEŽITÉ INFORMACE:

Nástup vždy v NEDĚLI v 16:00 a odjezd následující SOBOTU mezi 9:00 – 10:00

1. Přihlášku je nutné podepsat. Proto ji vytiskněte, vyplňte, podepiště, vyfoťte čitelně mobilním telefonen nebo naskenujte a zašlete mailem (pouze díl A).

2.  Potvrzením přijetí přihlášky a připsáním zálohy na náš účet je Vaše přihláška platná a místo je rezerváno. Pokud bude vše v pořádku, nebudeme Vás již kontaktovat (prosíme, neposílejte žádosti zda platba dorazila v pořádku, v případě, že by to tak nebylo, ozveme se sami). Pouze před nástupem na tábor zašleme informační e-mail s podrobnými instrukcemi.

3.   Dítě musí mít lékařský posudek pro pobyt na letním dětském táboře (ne starší 2 roky).

4. V případě, že chcete vyhotovit fakturu pro zaměstnavatele (FKSP, příspěvky zaměstnavatele na dětskou rekreaci atd.), prosíme, uveďte do e-mailu identifikaci zaměstnavatele a přesnou formulaci, co tam chce zaměstnavatel mít uvedeno a částku, na kterou má být faktura vystavena!!! 

Mobilní telefon nedoporučejeme a proto ho a i další elektroniku NECHTE DOMA (neručíme za ztrátu atd.). Tábor si děti více užijí offline.  Pokud jim budete chtít zavolat, dostanete při nástupu kontakt na instruktorky, které budou mít telefon stále k dispozici. Děti Vám od nich také budou moci kdykoliv zavolat.

Děkujeme za pochopení :-)

Kontakty:

Klára Kadeřábková, tel.: +420 737 348 978, email: jsgabrielka@seznam.cz (INFORMACE Po-Pá 8:00-18:00, administrativa, evidence přihlášek a plateb) 

Kristýna Kratochvílová, tel.: +420 602 607 071, email: jsgabrielka@seznam.cz (hlavní vedoucí letního tábora, přijímání zájemců na pozici instruktora LT) 

Turnusy :<

  • 1. Turnus   30. 6. – 6. 7. 2024          volná místa: ano  
  • 2. Turnus   7. 7. – 13. 7. 2024          OBSAZENO
  • 3. Turnus 14. 7. – 20. 7. 2024          volná místa: ano
  • 4. Turnus 21. 7. – 27. 7. 2024          volná místa: ano
  • 5. Turnus   28. 7. – 3. 8. 2024          volná místa: poslední 3 
  • 6. Turnus   4. 8. – 10. 8. 2024          volná místa: ano
  • 7. Turnus 11. 8. – 17. 8. 2024          volná místa: ano
  • 8. Turnus 18. 8. – 24. 8. 2024          volná místa: ano
  • 9. Turnus 25. 8. – 31. 8. 2024          volná místa: ano

Aktualizováno: 19. 3. 2024 

Cena pobytu: 5.490,- Kč včetně pojištění (slevy: sourozenecká sleva 200,- Kč / každé dítě, účastníci tábora z roku 2023 sleva 200,- Kč. Slevy se nesčítají!!!)

 Storno podmínky: v případě, že dítě nenastoupí na pobyt (nemoc, úraz, rodinné důvody, karanténa atd.), bude účtován stornopoplatek ve výši 100% ceny z pobytu. Lze však převést na náhradníka, pak bude platba vrácena v plné výši na účet, ze kterého přišla. Storno poplatky jsou nepříjemná věc, proto vřele doporučujeme sjednat si storno pojištění u Vaší pojištovny. Jedná se o klasické pojištění storna cesty, pojištovny vrací většinou 80% z uhrazené částky.

Místo pobytu: Stráň 6, 360 01 Sadov (10 km od Karlových Varů)

Doprava: individuální, svoz dětí nezajišťujeme

Ubytování: 3-lůžkové a 4-lůžkové chatky, samostatné sociální zařízení (WC, sprchy).

Stravování: 5x denně + celodenní pitný režim. 

Vybavení areálu: soukromý bazén v areálu, krytá jezdecká hala, 2 venkovní pískové jízdárny, travnatá plocha s trampolínou a houpačkami, pergola, klubovna s jídelnou a hernou. Chatky jsou vybaveny standardními postelemi a palandami s klasickými matracemi s chrániči matrací. V chatkách je osvětlení a 1 elektrická zásuvka. K dispozici je dětem kompletní sociální zařízení.                                     

Program tábora: Program tábora je určen pro úplné jezdecké začátečníky i pro pokročilejší jezdce. Upozorňujeme, že se nejedná o výcvikový kurz, ale o tábor. Začátečníci jezdí na lonži s instruktorem, pokročilí samostatně, jezdí se také na procházky do přírody, nebo různé jízdy zručnosti přizpůsobené jezdeckým zkušenostem dětí. Na opakovanou žádost rodičů se část dne o koně i starají a mají i základní teoretickou výuku formou hry. Děti tráví s koňmi zhruba 1/2 času a druhou 1/2  programu je standardní táborový program se zařazením her na téma environmentální výchovy vedoucí k ochraně přírody a respektování přírodních zákonů.  Součástí tábora jsou táborové a sportovní hry, výlety v okolí a při dobrém počasí koupání v bazénu, táborák a částečně i výtvarná činnost (hlavně při špatném počasí), například malování na kameny, modelace z hlíny a papíru, nebo batikování triček.

Tento projekt je realizován za podpory Karlovarského kraje. Děkujeme!